Kalevi peatreeneri Heiko Rannula hinnangul tegi võistkond mõnevõrra parema esituse reedel Pariisi klubi vastu, mis debüteerib kuu aja pärast Euroliigas. Seevastu Kaspar Treieri võistkonna Napoliga oleks Rannula tahtnud näha võrdsemat heitlust.

„Lõpus tulnud vaimne lagunemine oli küll väike pettumus. Selliseid asju ei tohiks juhtuda,“ tunnistas Rannula Delfi videointervjuus. „Aga eks me seda natuke Tallinna turniirilt ka otsisime, et saada korralik pauk kätte, et lööb korra silme eest selgeks. On, mille kallal tööd teha.“

Mõlemas mängus oli Kalev/Cramol raskusi palli korvi saamisega, eriti kaugelt. Näiteks täna tabati 31 kolmepunktiviskest vaid 6. „Kui lõpmatuseni mööda viskad, siis ei ole kaitses ka seda tahtmist. Selle protsendiga, mis me siin vabaviskeid ja kolmeseid viskasime, ei saagi taoliste satside vastu mängida. Seda tõestust oligi meile vaja, et peame selle tempoga harjuma ja paari nädala pärast need visked sisse panema,“ viitas Rannula ligi kahe nädala pärast peetavale FIBA Meistrite liiga valikturniirile.

Vaata lisaks videost, miks polnud Kalev/Cramo Tallinna turniiril väljakul õiget liidrit ja mida on nii treeneritel kui ka palluritel edasiseks kaasa võtta.