Juba varem kõrgest mängust langenud Evans keeras Aghii Theodori kiiruskatse teisel läbimisel järsus kurvis üle katuse. Tänu pealtvaatajate sekkumisele sai ta siiski katse lõpetada, aga kaotust selle katse võitjale Sebastien Ogier’le (Toyota) kogunes 5.07,1.

Üldarvestuses langes Evans 14. kohale, liider Thierry Neuville’ile jäi ta alla ligi 15 minutiga. Lõpuks otsustas Toyota, et Evansil oleks targem katkestada. Tänaõhtusele publikukatsele ta seega lähe. Küll tuleb ta uuesti starti pühapäeval, et Kreekast mõnedki punktid kirja saada.

Samas kurvis kerkisid kaks ratast õhku ka Ott Tänaku - Martin Järveoja Hyundail, aga sellega asi piirdus. Katse lõpus oli eestlastel Ogier’le kaotust vaid 0,5 sekundit. „Hea save oli!“ kiitis Järveoja finišis roolikeerajat. „Saime olukorraga kenasti hakkama, võiksime vabalt tsirkusesse tööle minna,“ muigas Tänak.

Tänak on kokkuvõttes neljandal kohal, kaotust Neuville’ile on 3.17,7. Laupäeval on kavas veel ligi kahekilomeetrine publikukatse, mis algab kell 21.05.