Esikohamängus kumbki meeskond esimesel üheksal minutil enam kui kahepunktilist edu ei teeninud, aga seejärel sai poolfinaalis 97:64 Kalev/Cramo alistanud Pariis mängu lippama. Kümne minuti järel oli nad peal 25:20 ja teise veerandi keskel oli nende edu juba 11-punktiline. Kuigi Bilbao kodus ja pääses korra veel juhtimagi, siis pikemale mõttepausile läksid pariislased 43:41 eduseisus.

Kolmanda veerandi esimese poolega tegi kuu aja pärast Euroliigas debüteeriv Pariis taas kahekohalise edu sisse, aga Bilbao püsis küünte ja hammastega mängus. Veel viis minutit enne lõppu oli vahe viis punkti, aga pärast seda enam liiga põnevaks ei läinud.

Pariisi kasuks viskasid TJ Shorts ja Nadir Hifi 19 punkti, Collin Malcolm lisas 13 punkti. Bilbao poolelt jõudsid kahekohalise punktiarvuni Melwin Pantzar (14) ja Tryggvi Hlinason (10). Kristian Kullamäe tõi 18 minutiga 8 punkti ja 1 korvisöödu. Eesti koondise tagamehel polnud parim viskepäev: väljakult tabas ta kaheksast üritusest ainult ühe, suurema osa punktidest tõi ta vabaviskejoonelt (8-st 6).

Paris Basketball - Bilbao mängu fotod: