Maailma edetabeli 29. real paiknev Sangal lõhkas teisipäevasel mängupäeval tõelise üllatuspommi, kui suutis reitinguedetabeli kuuendat meeskonda FaZe’i näol alistada, kuid langes päev hiljem vastu võetud kaotusega Eternal Fire’i üle ka ise kaotajateringi, mille poolfinaalis alistati neljapäeval Heroic. Kuna ka FaZe suutis oma poolfinaalkohtumise Ninjas in Pyjamase vastu võita, pidid meeskonnad alagrupi kolmanda koha nimel taaskord rinda pistma.

Vastasseis algas sarnaselt teisipäevale kaardil Anubis, millel FaZe pidi toona vastu võtma hävitava 2:13 kaotuse. Sel korral osutus mäng hoopiski võrdsemaks ning meeskonnad vahetasid omavahel konstantselt juhtohjasid. Otsustav hetk saabus mängu 23. raundis, kus ropz oli seisul 11:11 jäänud keerulisse 1 versus 3 olukorda, kuid suutis hetkest välja tõmmata pikima õlekõrre ning FaZe’i 13:11 võiduni tüürida.

Teine mäng viis meeskonnad Dust 2-le, kus FaZe eelneval päeval oma vastase 13:1 hävitas. Head hoogu ja ettevalmistust näitas FaZe ka Sangali vastu ning mäng ja kohtumine tõmmati 13:5 võidu järel kokku. Kool tegi ka teises lahingus suurepärase esituse ning oli reitinguga 1.91 kodutiimi parim mängija.

FaZe teenis võiduga endale poolteist nädalat puhkust, kuna järgmine mängunädal on hõivatud veel alustamata C ja D alagruppide parimate väljaselgitamiseks. Eestlase kodumeeskonda näeb taas võistlustules 17. septembril, kui alustatakse mängimist play-offides turniir parima 16 meeskonna seas.