29-aastane ja 201 cm pikkune Sutt esindas eelmisel hooajal Pärnu Sadamat, kelle ridades sai kirja keskmiselt 3,3 punkti, 2,4 lauapalli ja 1,3 korvisöötu.

Varasemalt on Sutt mänginud Tartu Ülikoolis ja Rapla Avis Utilitases aga ka Austria ja Islandi kõrgliigades.

„Keilaga otsustasin liituda, kuna mulle meeldib kuhu suunas nad klubina liiguvad ja nende tulemused on iga aastaga paremaks läinud. Suureks boonuseks on muidugi Põhja-Euroopa liiga, kus saan ennast proovile panna tugevate vastaste vastu. Uuelt hooajalt ootan sama tuge fännidelt nagu eelnevatel aastatel olen seal saalis mängides näinud ning kindlasti palju magusaid võite ja kirkaid medaleid!“ rääkis Sutt pressiteate vahendusel.

Peatreener Peep Pahv lisas, et on Saimoniga suhelnud läbi suve ning olnud koostööst huvitatud juba pikalt. „Lõpuks õnnestus jõuda kokkuleppele ning saame meeskonda juurde kogenud mängumehe. Kohe hooaja alguses ootab meid ees väga tihe mängugraafik ning seepärast on üks lisakäik väga oluline. Heas vormis Saimon Sutt on vastastele ohtlik ja oma meeskonnale kasulik mängumees. Loodetavasti suudame Keilas tema parimad küljed esile tuua.“