Robert Virvesel poleks justkui põhjust kurta, kolmandal kiiruskatsel sai ta neljanda koha ja kerkis WRC2 arvestuses viiendaks, poodiumikohast lahutab teda 17,8 sekundit. Paraku polnud Virves ennelõunaga rahul.

„Probleeme polnud, aga olin aeglane. Teed olid oluliselt paremini sõidetavad, kui legendikirjutamine seda näitas. Legendi tuleb muutusi teha, olid kohad, kus olime liiga aeglased ja kohad, kus liiga kiired, ideaalsest oli asi kaugel. Olin liiga ettevaatlik. Katastroof see polnud, aga sõitsin kesisemalt, kui pidanuks. Lisaks kimbutas tolm, eriti esimesel katsel. Kohati pidime peaaegu seisma jääma,“ kurtis Virves, kuid lootis, et pärastlõunal on ta oluliselt kiirem. „Oleksin pettunud kui asjad kehvemaks lähevad, mitte paremaks.“

Georg Linnamäe kaotas kolmandal kiiruskatsel üle kolme minuti. „Rehv purunes. Ei teagi kus ja miks, peab videost üle vaatama. Ehk oli kivi, mis jäi legendi märkimata või tuli see teele. Tegelikult polnud ühelgi katsel kõik asjad korras,“ selgitas Linnamäe, kes asub omas sarjas 14. kohal.