Veel neljapäeva õhtupoolikul peetud Napoli Basketi trenni ajal tundus põrandaga kõik korras olevat. Enne Kalev/Cramo ja Paris Basketballi matši tekkisid platsile aga libedad kohad. Pallurite tervisega riskima ei hakatud ja kohtumine lükati täna kella 17 peale.

„Meie trenni ajal oli kõik väga hästi,“ rääkis sel suvel Napoli klubiga liitunud Eesti koondislane Kaspar Treier täna keskpäeval. „Vastupidi, poisid kiitsid väljakut, et ei libise üldse. Ei teagi, mis juhtus, et väljaks natuke märjaks läks. Ja nüüd, täna hommikul, tundus ka kõik okei.“

Treieri sõnul on Napoli saali põrand libedam. „Tolm, 40 kraadi, higi,“ kirjeldas ta oma koduklubi saalis valitsevaid olusid.

Ka Napoli peatreener Igor Milicic kinnitas, et tiim on saanud Tondirabas normaalselt harjutada. „Meie jaoks on kõik korras, saime nii eile kui ka täna igasuguste probleemideta treenida. Kuni vett väljakul pole, on kõik hästi. Loodame, et saame täna mängida,“ lausus ta.

Kalev/Cramo - Paris Basketballi kohtumine algab Tondirabas täna kell 17 ja Napoli ja Kristian Kullamäe võistkonna Bilbao vastasseis on kavas kell 20.

Eile õhtul pesti põrand ära ja lasti öö otsa kuivada. „Majas on ka õhuniiskus vähenenud. Eks eilne Eesti ilm oli ka troopiliselt soe ning jäähallis korvpalliplatsi maha panekul on vaja leida temperatuuridega õige tasakaal, et asi toimiks,“ ütles Delfi turundusjuht Heili Teder täna hommikul.

Korraldaja Delfi Meedia AS ja Piletitasku.ee vabandavad. Korraldajate sõnul ostetakse pilet soovi korral tagasi, aga eilne pilet kehtib ka reedesel mängupäeval mõlemaks kohtumiseks. Kel on piletitega probleeme, võtke ühendust Piletitaskuga.