Algavaks hooajaks Euroliigasse tõusnud Pariisi klubi läks esimeste rünnakutega 8:0 juhtima ja esimese veerandi jooksul Kalev/Cramo päris ligidale ei jõudnud. Kümne minuti järel juhtisid külalised 26:13. Midagi ei muutunud ka teisel veerandil - pikemad, jõulisemad, kiiremad ja parema viskekäega pariislased olid esimese poolaja lõpuks ees 51:30. Teisel poolajal kalevlasi enam mängu tagasi ei lastud ja Pariisi klubi teenis lõpuks ülikindla 97:64 võidu.

Võitjate parimana viskas Sebastian Herrera Kratzborn 21 punkti, Nadir Hifi lisas 14 silma. Kalevi poolelt tegi ehk säravaima etteaste Hugo Toom, kes kogus kaheksa minutiga koguni 12 punkti (kahesed 4/4, kolmesed 1/2). Kahekohalise summani jõudsid ka Kregor Hermet 15 ja Kasper Suurorg 11 silmaga.

Teises poolfinaalis lähevad kell 20 vastamisi Kristian Kullamäe tööandja Bilbao ja Kaspar Treieri leivaisa Napoli.

Kalev/Cramo - Paris Basketball fotod:

Enne mängu: Algselt neljapäeval toimuma pidanud Kalev/Cramo - Pariisi matš lükati libeda põranda tõttu reedeks. Reedel on seega kavas kaks mängu: kell 17 Kalev/Cramo - Pariis ja kell 20 Napoli - Bilbao.

Reede hommikul kell 9 kohtusid Tondiraba hallis nelja meeskonna esindajad ja üheskoos otsustati, et mängud toimuvad seal täna ja homme. Meeskondade koosolekul viibis igast klubist kolm esindajat, Kalev/Cramot esindas Heiko Rannula üksi. Bilbao esindajad, kes väljakut esimest korda nägid, ütlesid, et nende jaoks on see täiuslik. Pariisi klubi jaoks tundus nüüd ka kõik korras olevat.

Eile õhtul pesti põrand ära ja lasti öö otsa kuivada. „Majas on ka õhuniiskus vähenenud. Eks eilne Eesti ilm oli ka troopiliselt soe ning jäähallis korvpalliplatsi maha panekul on vaja leida temperatuuridega õige tasakaal, et asi toimiks,“ lisas Delfi turundusjuht Heili Teder.

Korraldaja Delfi Meedia AS ja Piletitasku.ee vabandavad. Korraldajate sõnul ostetakse pilet soovi korral tagasi, aga eilne pilet kehtib ka reedesel mängupäeval mõlemaks kohtumiseks. Kel on piletitega probleeme, võtke ühendust Piletitaskuga.