„Ootan hea kvaliteediga mänge,“ rääkis täna lõunal koos Napoliga Tallinnasse jõudnud Treier Delfi videointervjuus. „On hea ennast proovile panna teiste riikide võistkondadega ja vaadata, kuidas vahe on. Muidugi hetkel on seda raske teha, sest võistkonnad on erinevas positsioonis. Kes on just alustanud, kes on natuke kauem trenni teinud. Aga kindlasti saab huvitav olema ja Kristianiga platsi peal paar sõna vahetada.“

Enne Tallinna turniiri pidas Napoli kaks kontrollkohtumist. 30. augustil võideti Itaalia tugevuselt teises liigas mängivat Avellinot 93:63, päev hiljem kaotati samale tiimile 77:86. Avellinos mängib sel hooajal Mikk Jurkatamm. Treier oli mõlemas matšis olulises rollis, tema arvele jäi vastavalt 12 ja 11 punkti.

„Hetkel on kõik väga hästi, olen üllatunult positiivne. Siiamaani on Napoli linn, võistkond ja organisatsioon väga meeldinud. Teadsin, et meie peatreener Igor Milicic on ohjad üle võtnud ja teeb head asja, aga et see nii kõrgel tasemel on, ei osanud oodata,“ ütles sel suvel klubi vahetanud Treier. Alates 2020. aastast oli ta mänginud teises Itaalia kõrgliigatiimis Sassaris.

Vaata lisaks videost, mida Napoli jaoks kaks esimest kontrollmängu näitasid ja kas Treierile võiks uues klubis terendada tähtsam roll kui seni Sassaris.

Epicbet Cupi esimeses poolfinaalis kohtuvad täna kell 19 Kalev/Cramo ja Euroliiga klubi Paris Basketball. Pileteid saab osta Piletitaskust.

Napoli ja Bilbao saabumine Tallinna lennujaama: