Alates 15. eluaastast Saapamaal korvpalliharidust saanud Gregor Kuuba üritas sealses esiliigas jalga ukse vahele saada, aga Cento meeskonnas jäid eelmise hooaja alguses tema minutid napiks ja lõpuks ei saanud ta üldse väljakule. Itaalia esiliigas poolteise hooaja matšides keskmiselt kaks punkti visanud kahemeetrine äär naasis pika pausi järel kodumaale ja hakkas TalTechi ridades kevadel kohe paugutama. Suvel jõudis 20-aastane Kuuba välja Eesti rahvusmeeskonda ja lõi käed valitseva tšempioni Kalev/Cramoga.

Poole aastaga Itaalia esiliiga klubi statisti rollist kontrollkohtumises Eesti meistri Kalev/Cramo algviisikusse. Kas Itaaliast ära tulles ootasidki midagi sellist?

Itaaliast tulingi lõpuks ära seepärast, et ma ei saanud seal mängida, aga ise tundsin, et sellisel tasemel ma vääriksin minuteid ja saaksin hakkama. Esimese hooaja kevadel sain Cento klubis minuteid ja enda arvates mängisin enda koha välja. Kuid järgmisel hooajal ei läinud meeskonnal tervikuna hästi, juurde võeti aina uusi mängijaid ja minu mänguaeg kahanes. Lõpuks ma ei saanud enam üldse väljakule...

Sel kevadel nägime, et TalTechis oled sa mängumees. Kuidas Itaalias asjad lõpuks nii läksid?