Ho Chi Minh City on neljakordne Vietnami meister, kelle viimane tiitel pärineb 2002. aastast. Eelmisel hooajal sai meeskond V.League 1-s neljanda koha.

2019. aastal Tallinna Flora ridades 34 liigamängus 31 väravat löönud Sorga pole võõrsil korralikult jalga maha saanud, sest seejärel on ta esindanud USA-s DC Unitedit ja Loudoun Unitedit, Hollandis VVV-Venlot, Rootsis Göteborgi IFK-d, Bulgaarias Plovdivi Lokomotivi ning viimati Aserbaidžaanis Sumqayiti.

Aseri liigas jäi Sorga arvele mullu 27 matšis viis väravat ning nüüd proovib 25-aastane ründaja õnne Vietnamis. Aasia kõrgliigades on tavapäraselt üsna ranged leegionäride piirangud ehk meeskonnas tohib olla vaid kolm võõrmängijat. Eestlase kõrval on satsis Brasiilia keskkaitsja Matheus Duarte ja Brasiilia päritolu Malaisia ründaja Endrick, lisaks neile on klubi leival kaks piiri taga sündinud jalgpallurit, kellel on taskus Vietnami pass.

Eesti koondises on Sorga löönud 30 matšis neli väravat, viimati käis ta sinises särgis murul suvistes Balti turniiri mängudes. Mõnda aega klubita olnud Sorga arusaadavalt sel sügisel peatreener Jürgen Henni valikusse ei mahtunud.