Lisaks Kalev/Cramole osalevad Epicbet Cupil itaallaste Napoli Basket, hispaanlaste Bilbao Basket ja äsja Euroliigasse tõusnud Pariisi klubi. Muu hulgas saab Napoli ridades näha meie enda Kaspar Treierit ja Bilbao koosseisus Kristian Kullamäed. Kalev/Cramo läheb esimeses mängus neljapäeva õhtul vastamisi aga prantslaste Paris Basketballiga, kelle vastu midagi lihtsat oodata ei ole.

Tugeva Paris Basketballi koosseis räägib enda eest. Sellised mängijad nagu T. J. Shorts, talendikas Nadir Hifi ja äsja Pariisi olümpial Saksamaa koondisega neljanda koha saanud Maodo Lô esindavad Euroopa täielikku tipptaset. Kahe hooaja vahel on meeskonda toodud teisigi huvitavaid täiendusi, kes samuti kvaliteedilt eelmainitutele alla ei jää. Seetõttu ei ole üllatus, et Epicbet hindab Prantsuse tiimi Kalev/Cramo vastu favoriidiks ja pakub nende võidukoefitsiendiks 1,15.

Kuidas hinnata Kalev/Cramo võimalusi? Kellel eestlastest silma peal hoida?

Eelduslikult võiksid aga Kalev/Cramol siiski omad võimalused selles mängus tekkida. Näiteks fakt, et Paris Basketball vahetas pärast eelmise hooaja lõppu treenerit ja alles kohaneb uue treeneri mängustiiliga, võib tähendada, et tuleval hooajal Euroliigas debüteeriv võistkond võib olla haavatav. Siiski on Kalev/Cramo prantslaste vastu vähemalt paberil autsaider, mida kinnitab Epicbeti pakutav 5,0 koefitsient nende võidule.

Kes võiksid kalevlaste vankrit Epicbet Cupil vedada? Eelkõige tuleb vaadata ilmselt leegionäride poole, keda hetkeseisuga on Kalev/Cramo tiimi registreeritud neli. Epicbeti hinnangul võiks Kalev/Cramo enim punkte viskavaks mängijaks turniiril olla ameeriklasest tagamängija Arik Smith, koefitsient sellele on 2,7. Enim resultatiivseid sööte tasuks oodata soomlaselt Severi Kaukiainenilt, mille vastavaks koefitsiendiks on 1,85. Lauapallide osas toetub Kalev/Cramo ilmselt oma ameeriklasest 2,08 meetri pikkusele tsentrile Patrick Tape’ile. Tõenäosust, et just tema saab kalevlaste ridades turniiril kätte enim lauapalle, hinnatakse koefitsiendiga 2,25.

Samuti saab näha seda, kuidas on hooaja alguseks valmis meie oma mehed. Kalev/Cramo ridades oodatakse kindlasti arvestatavat panust nii Kasper Suurorgilt kui ka Hugo Toomilt, kogenumatest meestest on maksimaalset pingutust ja head õnnestumist vaja ka Tanel Kurbaselt ja kaptenilt Martin Dorbekult.

Kalev/Cramo pole aga ainus tiim Epicbet Cupil, kelle eest eestlased väljakule jooksevad. Äsja Napoli võistkonnaga liitunud Kaspar Treier loodab kindlasti Tallinnas jätkata oma head hooajaeelset vormi, et kinnitada uueks hooajaks koht meeskonna põhitegijate seas. Kristian Kullamäe kandis aga enda tööandja Bilbao Basketi ridades juba eelmisel hooajal suurt rolli ning kindlasti jagub temalgi motivatsiooni, et Tondiraba spordikeskuses sel nädalal oma parim välja panna.

Turniiri soosikuks Euroliiga klubi

Kõigil neljal võistkonnal peaks olema tahtmist, et Epicbet Cupil oma parim tase välja mängida. Bilbao ja Napoli võistkond vahetasid hooajavahelisel perioodil välja suure osa oma mängijatest, mistõttu on uutel mängijatel nüüd käes tõestamishetk. Pariisi klubil on vaja oma mäng käima tõmmata uue peatreeneri käe all ja Kalev/Cramo soovib tõestada, et kodupubliku toel suudetakse ka Euroopa tippudele lahinguid pakkuda.

Kõige suuremat võiduvõimalust pakub Epicbet Euroliiga klubile Paris Basketball, kelle võidušanssi hinnatakse koefitsiendiga 1,65. Neile järgneb Bilbao Basket koefitsiendiga 3,5 ja Napoli Basket koefitsiendiga 6,5. Kui turniiri peaks võitma Kalev/Cramo, saavad sellele panustajad oma raha tagasi 25-kordselt.

Tutvu lähemalt Epicbeti koefitsientidega siin.

Tähelepanu! Tegemist on hasartmängu reklaamiga. Hasartmäng pole sobiv viis rahaliste probleemide lahendamiseks. Tutvuge reeglitega ja käituge vastutustundlikult!

Jaga
Kommentaarid