SFaZe alustas turniiri kohtumisega Sangali vastu, kes paiknevad maailma edetabelis 29. kohal ning tulid mängule vastu väga tugeva perioodi pealt, kus oli viimasest kuueteistkümnest mängust võidetud tervelt 15. Enda tugevust suudeti maailma kuuenda meeskonna vastu näidata kohe kolmemängulise seeria avamängus, kus võeti kiirelt juhtohjad ning mindi seeriat 13:2 võidu järel juhtima.

Teises mängus näitas FaZe juba tugevamat mängu, kuid vastasseis oli siiski vägagi võrdne, kuid pärast kõigi 24 raundi ära mängimist, suutis Kooli kodumeeskond 13:11 võiduga seeria viigistada.

Tihe lahing jätkus ka viimases Nukel peetud mängus, kus mängiti taaskord ära kõik normaalaja mänguvoorud. Tasavägisest otsustavast vastasseisust lahkus võitjana autsider Sangal, kes suutis seisult 9:11 võita kõik neli allesjäänud raundi ning võitis kohtumise ja sellega ka seeria 13:11 võidu järel.

FaZe langes kaotuse järel A-alagrupi kaotajateringi, kus kohtutakse kolmapäeval kell 17.30 täna 0:2 Türgi meeskonnale Eternal Fire kaotanud Okeaania parima meeskonna FlyQuestiga. Kaotajateringis mängitakse veel alagrupi kolmanda koha nimel, turniiri play-offidesse on veel võimalik pääseda ka grupi neljanda koha määrava lohutusmängude kaudu.

Kohtumise eel

Pro League turniiri võib igal hooajal pidada tõeliseks tulistamismängu festivaliks, kuna pea kolm nädalat kestev võistlus pakub toimumisaja jooksul tipptasemel kolmemängulisi seeriaid peaaegu kõikidel toimumispäevadel.

Võistluse algfaasis on 750 000 dollari suuruse peaauhinna nimel võistlevad 32 meeskonda jagatud nelja kaheksaliikmelisse alagruppi, mille neli paremat kvalifitseeruvad turniiri viimasel nädalal toimuvatesse play-offidesse. Robin Kooli kodumeeskond FaZe Clan on loosi tahtel mängimas A alagrupis, kus mängib ka hetkel maailma parima meeskonna tiitlit kandev Natus Vincere. Nimekamatest meeskondadest on grupis veel Türgi staaridest koosnev Eternal Fire, mis hoiab maailma edetabelis hetkel 11. kohta, esikahekümne piiril olevad Ninjas in Pyjamas ja Heroic, kes on alati valmis üllatama ning Okeaania regiooni parim meeskond FlyQuest.

Täna kell 17.30 algavas esimeses mängus on FaZe’i vastaseks aga maailma 29. meeskond Sangal, kes on hiljuti olnud suurepärases hoos. Viimasest 16 kohtumisest on kaotatud vaid üks ning täiseduga on võidetud kaks teise kategooria CCT turniiri ning jõutud ka Shanghai Major turniiri lõppkvalifikatsioonile. Samas pole Türgi organisatsioon nendes kohtumistes kordagi pidanud mängima oma kodudest eemal ega kohtuma maailma esikahekümnesse kuuluva meeskonnaga, ehk Maltal ootab tiimi ees värske olukord.

Kuigi FaZe on viimastel kuudel olnud hädas nii mängukvaliteedi kui ka stabiilsusega, siis viimastes peetud mängudes BLAST Premier viimase võimaluse kvalifikatsioonivõistlusel näidati, et Sangali tasemel vastaseid suudetakse ikkagi võrdlemisi lihtsalt alistada ning nii mängijad kui ka fännid ootavad maailma kuuendalt meeskonnalt turniirile võrdlemisi lihtsat algust.

Vaata kell 17.30 algavat kohtumist FaZe’i ja Sangali vahel siit: