Varem Soome kõrgliigas Espoo Bluesi ja Jyväskylä JYP-i esindanud Rooba lõi Kouvola klubiga käed üheks aastaks. KooKoo pole eestlasele tundmatu sats, sest hooajal 2012-2013 käis ta seal laenul ja esindas meeskonda kolmes esiliiga matšis. Kevadel vihjas Rooba sellelegi, et ta kaalub mõnda muude riiki kolimist, aga lõppeks leidis ta uue tööandja siiski Soomest.

„Olen selle võimaluse üle väga põnevil. Väga tore on pöörata oma karjääris uus lehekülg ja seeläbi soovin mänguliselt tõusta tagasi oma tasemele, millega saaksin aidata KooKool saavutada edu,“ lausus 31-aastane Rooba, kes saatis tervised ka klubi toetajatele. „Kuidas see fännide laul oligi.... oranž-must on meie värv, sünnist surmani me KooKoole laulame.“

Suurema osa karjäärist esindas Rooba JYP-i ning ääreründaja jõudis olla ka meeskonna kapten. Hooajal 2020-2021 sai Rooba Jyväskylä meeskonna särgis kirja lausa 30 väravat ja 11 väravasöötu, millega ta teenis lepingu KHL-i klubis Tšerepovetsi Severstal.

Viimased hooajad pole eestlasel olnud nii säravad, sest mullu sai ta JYP-i eest 56 matšis kirja neli väravat ja seitse söötu. Kui JYP lõpetas möödunud hooaja Soome kõrgliigas 13. positsioonil, siis Kookoo oli neist koha võrra kõrgemal.

„Rooba toob meie ründajate valikusse vajalikku sügavust,“ lausus KooKoo spordidirektor Jarno Kultanen. „Suure ja tugeva 191-sentimeetrise ning 95-kilose mängijana on ta meeskonnale oluline täiendus, kes annab treeneritele erinevateks mänguolukordadeks valikuvõimalusi. Usun, et saime meeskonda väga motiveeritud mängija ja suurepärase isiksuse.“