Neljandat vooru järjest põhikoosseisu kuulunud Hein pidi esimese palli võrgust noppima 20. minuti järel, kui võrku sahistas Raphinha. Avapoolajal tegid skoori veel Robert Lewandowski ning Jules Kounde. Teisel poolajal lõi Raphinha veel kaks väravat, lisaks said jala valgeks Dani Olmo ja Ferran Torres.

Kohtumise järel tõdes Valladolidi peatreener Pezzolano, et suures plaanis läks kõik aia taha. „Vabandan fännide ja kogu linna ees. Siin ei olnud mingit võistlust, sellest on kahju. Siin ei ole vabandusi,“ vahendas klubi koduleht juhendaja sõnu. „Panime parimad mehed platsile, aga me ei suutnud konkureerida.“

„Barcelona oli oma parimas mahlas ja meil oli kohutav päev. Et midagi kätte saada, peaksid asjad olema vastupidi,“ märkis Pezzolano.

Uruguay vutitreeneri sõnul mindi mängule peale sarnase taktikaga nagu eelmisel nädalal võõrsil Madridi Reali vastu. Toona kaotas klubi 3:0, kuid kaks väravat tulid mängu lõpus ning Valladolidil oli ka endal paar teravamat võimalust.

Barcelona vastu oli meeskond aga suures plaanis kogu kohtumise hädas. „Nende mehed oskavad väga hästi liini vahele mängida. Nad teavad, kuidas madala kaitse vastu tegutseda,“ tunnustas Pezzolano konkurente. „Tegime vigu ning liini taha saadetud pallid läksid meile kalliks maksma. Päeva lõpuks vastutab alati peatreener.“

Real Valladolidil on nelja vooru järel koos neli punkti. Hooaja avamängus said nad kodus 1:0 jagu Espanyolist. Viigipunkt teeniti nädala keskel Leganesi vastu, kes sarnaselt Valladolidile eelmisel hooajal esiliigas mängis.

Heina koduklubi jaoks jätkub hooaeg 15. septembril, kui võõrsil kohtutakse Celta Vigoga.