Kalev võitis avaveerandi 18:15, kuid poolajapausile mindi 37:37 viigiseisul. Punkt-punktis heitlus jätkus ka terve teise poolaja ning kuigi võõrustajad haarasid 52 sekundit enne lõppu 76:73 eduseisu, siis tänu Kasper Suuroru ja Patrick Tape korvidele teenis 79:76 võidu hoopis Kalev/Cramo.

Võitjate parimana kogus Suurorg 20 silma. Tape arvele jäi 16 punkti ning Severi Kaukiainen lisas 15 punkti. Rootslaste poolelt said 17 punkti kirja nii Marcus Tyus kui ka Devonte Green.

Poolfinaalis alistasid Kalevlased laupäeval Taani tippklubi Bakken Bearsi 89:76. Võitjate resultatiivseimad olid Anrijs Miška ja Artem Kovalov, kes viskasid mõlemad 14 punkti. Ukrainlase arvele jäi ka 11 lauapalli. Kregor Hermet lisas 12 ja Kasper Suurorg 10 silma.

Teises poolfinaalis kohtusid Läti esiklubi Riia VEF ja Rootsi meister Norrköping Dolphins. Rootslased said võidu numbritega 78:64.

***

Järgmisel nädalal võõrustab Kalev/Cramo Tondiraba jäähallis korvpalliturniiri Epicbet Cup, kus löövad kaasa ka Euroliigasse tõusnud Paris Basketball, Kristian Kullamäe koduklubi Bilbao (Hispaania) ja Kaspar Treieri tööandja Napoli (Itaalia).

Kalev/Cramo ja Paris kohtuvad esimeses poolfinaalis 5. septembril, päev hiljem on vastamisi Bilbao ja Napoli. Kohamängud peetakse 7. septembril.