Popyrin suutis võita esimesed kaks setti skooriga 6:4. Kolmandas setis näitas serblane aga taset ning vähendas tugeva 6:2 setivõidu järel kaotusseisu. Neljandas vaatuses oli taas parem austraallane, kes võitis mänguosa tulemusega 6:4 ning pääses seeläbi järgmisesse ringi.

Popyrini jaoks on käesolev võistlus esimene suure slämmi turniir, millel on ta jõudnud 16-parema sekka. Djokovic, kes on võitnud sportlastee jooksul 24 suure slämmi turniiri, peab juubelnumbrit veel pisut ootama jääma.

USA Today kirjutab, et Djokovic nägi matšis küllaltki kahvatu välja. „Kulutasin palju energiat olümpial kuldmedali võitmisele, ja kui ma New Yorki jõudsin, ei tundnud ma end vaimselt ega füüsiliselt värskena. Aga kuna see on US Open, andsin endast parima ja proovisin. Mul polnud füüsilisi probleeme. Lihtsalt tundsin end kurnatuna ja see peegeldus ka minu mängus,“ ütles Djokovic ajakirjanikele.

Popyrin sõnas: „Kolmas kord läks vist õnneks. Tegelikult on meil olnud mõningaid lahinguid Australian Openil ja Wimbledonis. Mul olid nendes mängudes omad võimalused, aga ma ei kasutanud neid ära. Seekord oli mäng veidi teistsugune, suutsin oma võimalused ära kasutada ja head tennist mängida.“