„Annan teada, et minuga on hästi. Olen toetuse üle tänulik. Minu eest hoolistekase hästi. Minuga saab kõik korda,“ sõnas Hiam alustuseks. „Mul on näovigastused, kuid need paranevad. Käisin täna väljas jalutamas ja olen heades kätes. Loodetavasti saan varsti koju lennata, kuid enne peavad arstid selleks aga loa andma,“ lisas austraallane.

Raske kukkumine leidis aset laupäeval. Delfi kirjutas toona, et Hiam hakkas rambilt lahkuma, kuid kaotas seejärel kontrolli ning kukkus pea ees betoonpõrandale ning jäi sinna liikumatult lebama. Kukkumise järel viidi sportlane Tartu ülikooli kliinikumi, kus ta viibib tänase päevani.

„Alexi seisund on stabiilne ning ta on Tartu Ülikooli kliinikumis ning vajab kohapealset meditsiinilist abi. Korraldajad ja sõbrad on talle igati toeks,“ on Simple Sessioni korraldajad öelnud.

Hiami lähedased koguvad veebilehel gofundme.com annetusi austraallase ravikulude katteks. Algne eesmärk oli koguda 20 000 Austraalia dollarit, kuid see summa saadi võrdlemisi kiiresti kokku.