Portugallasest ründetäht liitus mullu jaanuaris Saudi Araabia kõrgliigaklubi Al-Nassriga. Eelnevad poolteist hooaega veetis ta Manchester Unitedis, kelle ridades mängis ta ka aastatel 2003-2009.

BBC vahendab, et viiekordset Ballon d’Ori võitjat seostati vahepeal oma esimese koduklubi Lissaboni Sportinguga. Ronaldo andis aga hiljuti intervjuu Portugali televisioonile, kus sõnas, et uut klubi ei otsi.

„Olen praeguses klubis õnnelik, tunnen siin riigis end hästi,“ rääkis Al-Nassri mängija. „Mängin hea meelega Saudi Araabias ning tahan siin ka jätkata.“

39-aastane vutitäht kommenteeris ka enda tulevikku. „Ma ei tea veel, kas lõpetan karjääri lähiajal või kahe-kolme aasta pärast. Tõenäoliselt lõpetan karjääri aga siin, Al-Nassris,“ avaldas Ronaldo.

Senise sportlastee jooksul ka Madridi Realis ja Torino Juventuses pallinud Ronaldo on Saudi Araabias löönud 67 mänguga 61 väravat ning jaganud 16 resultatiivset söötu. Tema praegune leping klubiga kehtib 2025. aasta suveni.

Portugali koondise eest rekordilised 212 mängu pidanud ja 130 väravat löönud Ronaldo naaseb peagi kodumaa esindusvõistkonna juurde, sest septembri alguses tulevad UEFA rahvuste liiga mängud Horvaatia ja Šotimaaga.

„Kui ma kunagi koondisest lahkun, siis kellelegi ma sellest ette teada ei anna. See saab ühtpidi olema väga spontaanne otsus, aga samas ka väga läbimõeldud,“ sõnas Ronaldo koondisekarjääri kohta. „Praegu tahan aidata rahvusmeeskonda nii palju kui suudan.“