Parivision teenis võistluskeelu, kuna nende treener Ivan „F_1N“ Kotšugov oli liigsete E-spordi Aususe Kommitee (ESIC) karistuspunktide teenimise tõttu alates 2020. aastast Counter-Strike’i Major turniiridelt igaveseks kõrvaldatud. Nüüd, neli aastat hiljem nõudis Kotšugov oma juhtumi taaskord üle vaadata.

ESIC-i pressiteates antakse teada, et kuigi juhtum on tänaseks aegunud, võeti see õigluse kaitsmise eesmärgil kommitee apelleerimiskomisjoni poolt eriolukorrana siiski vaatluse alla. Apelleerimiskomisjon leidis, et arvestades Kotšugovi poolt esile toodut uue informatsiooni väärtust, on õiglane mehe karistuspunktide arvu kahandada, mille tulemusena jääb venelane nüüd alla mängutootja Valve poolt seatud karistuspunktide piirmäärale, mistõttu saab venelane pärast nelja aastat taas Major turniiridega seotult oma nägu näidata.

Meeskonna osalusõiguse taastamist kinnitab ka Majori korraldust eest vedav Perfect World:

Lisaks mängukeelu all oleva liikme kasutamisele, rikkus Parivision reegleid ka sellega, et ilma kohtunike juuresolekuta viibisid mängu ajal eestlase Andreas „aNdu“ Maasingu kodumeeskonna GamerLegion vastu ruumis kõrvalised isikud, kuid hetkel paistab, et sellest tulenevalt karistust meeskonnale ei järgne.