Lõunases mängus Parivisionile kaotanud GamerLegioni teekond Majorile sõltus kohtumisest maailma 33. meeskonna BLEED vastu.

Tõsiselt võrdseks kujunenud duell algas kaardil Inferno, kus kahe 6:6 poolaja järel mindi viigiseisul vastu lisaajale, kus GamerLegion kindlustas endale nelja järjestikuse raundivõiduga kolmemängulises seerias eduseisu.

Paistis aga, et võidulainel jätkata ei suudeta, kuna Miragel peetud teine mäng algas eestlase kodutiimi jaoks avapoolaja hävitava 2:10 kaotusega. Teisel poolajal sai aga näha sarnast vaatepilti nagu möödunud nädalal näitas Robin Kooli kodumeeskond FaZe Clan, kui Team Liquidi vastu tuldi välja sarnasest lootusetuna näivast seisust. Bleed suutis poolaja avaraundides viia seisu 12:3 peale, viies mängu matšpunktini, kuid misjärel Maasing ja tema meeskonnakaaslased vastastele enam ühtegi vooru ei andnud ning viis mängu lisaajale, kus GamerLegion kindlustas vastasseisu 16:14 ja seeria 2:0 võidu ning koha Shanghais toimuvale Major turniiri lõppkvalifikatsioonile.

Counter-Strike’i maailma prestiižikaima turniiri lõppkvalifikatsioon toimub 17.-24. novembrini, lisaks Maasingule oli võistlusele eelnevalt kvalifitseerunud ka Robin Kool ja FaZe Clan.

GamerLegioni tööpäev sellega aga ei lõppenud, kohe pärast kahte pingelist mängu Majori kvalifikatsioonivõistlusel, astuti võistlustulle BLAST Premier kvalifikatsioonivõistlusel, kus astuti vastu Saksamaa parimale meeskonnale BIG. Hilisööni kestnud kohtumises eestlase kodumeeskonnal enam jõudu ei jätkunud ning võistluselt langeti 1:2 (13:6, 7:13, 6:13) kaotuse järel välja.