Kui GamerLegioni teekond suletud kvalifikatsiooniturniiril algas rabedalt, kui kaotati Portugali meeskonnale Rhyno, siis järgnevas kahes mängus suudeti alistada TSM ning BC.Game, mis viis meeskonna Shanghais toimuvast lõppkvalifikatsioonist vaid ühe võidu kaugusele.

Meeskonna esimene võimalus edasipääsu kindlustamiseks tuli vene meeskonna Parivision vastu, kelle ainus kaotus kvalifikatsiooniturniiril oli tulnud täiseduga A-alagrupi parimaks kujunenud Tšehhi meeskonna SINNERS vastu.

Vastasseis algas eestlase kodutiimi jaoks valusalt, kui avamängus võeti kaardil Anubis vastu 4:13 kaotus. Järgmiseks mänguks suutis GamerLegion end koguda ja kolmemängulise seeria 13:8 võiduga viigiseisu viia, kuid otsustavas mängus Nukel ei suudetud siiski soovitud tulemust saavutada ning 9:13 kaotuse järel otsustab meeskonna saatuse reede õhtul peetava viimase mängu tulemus.

Otsustava mängu vastane ja täpne toimumisaeg on veel selgumisel. Algse graafiku järgi kell 19.30 algama planeeritud kohtumine loob GamerLegioni mängugraafikus konflikti, kuna kell 20.30 peaks algama meeskonna vastassesis Saksa meeskonnaga BIG BLAST Premier sügisfinaalide kvalifikatsioonivõistlusel.