Naiste 7,5 km pikkusel võistlusel osalesid finaalis Eestist mullune selle distantsi hõbedanaine Tuuli Tomingas, Külm ja Johanna Talihärm.

Tomingas (0+2+2+2) läks esimesest tiirust teisena ja tuli sel positsioonil ka teise tiiru, aga seejärel kukutasid kuus möödalasku teda aina kaugemale. Lõpuks piirdus ta 23. kohaga. Külm (1+1+0+2) evis viimase tiiruni esikuuikušansse, aga kaks eksimust sel sündida ei laskunud. Talihärm (0+2+2+0) tõusis lõpuks 13. kohale.

Supersprindi maailmameistriks tuli naistest ühe möödalasu teinud slovakitar Paulina Batovska Fialkova, kes edestas 11,5 sekundiga soomlannat Suvi Minkkineni (1) ja 20,2 sekundiga rullirajal väga kiiret minekut näidanud tšehhitar Lucie Charvatovat (5).

Koos juhendaja Indrek Tobrelutsuga TT-tiimi moodustava Külma ja Tominga ettevalmistus pole olnud päris ideaalne. Külm vajas aega väikesest põlvelõikusest taastumiseks ja Tomingas tegeles Tartu Tervishoiu Kõrgkooli lõpetamisega. Suuri muresid nende jutust ei kostunud, lihtsalt reedeses võistluses oleks võinud rohkem märke alla tulla.