Kreekas jagatakse MM-punkte 5. - 8. septembrini. Kreekas on teiste seas stardis ka kaheksakordne maailmameister Sebastien Ogier. Prantslane pidi tänavu kaasa tegema pooliku hooaja, kuid senised tulemused on olnud niivõrd head, et vanameister heitleb tänavu taas MM-tiitli nimel. Nii ollakse hooaja lõpuni stardis kõigil neljal järelejäänud etapil.

„Suvepuhkus on läbi,“ teatas Ogier’i kaardilugeja Vincent Landais sotsiaalmeedias Kreeka ralli testide kohta.

Ogier osales Kreeka ralli testil kolmapäeval ja tema sõitudest on sotsiaalmeediasse jõudnud ka mitmed videod. Kolmapäeval oli testimas ka Hyundai ning roolis oli MM-sarja liider Thierry Neuville, kuid tema esitustest ei ole avalikkuse ette jõudnud ühtegi videot.

Rallit.fi kirjutab, et tegelikult alustas Hyundai testidega juba esmaspäeval ning praeguseks on roolis olnud nii Neuville, Ott Tänak kui ka Dani Sordo. Samas sotsiaalmeediasse on materjali jõudnud väga vähe. Soome väljaande teatel hoiabki Hyundai sel korral väga madalat profiili ning proovib infot avalikkuse eest varjata. Samas tõdetakse, et see ei pruugi midagi erilist tähendada, kuid tänasel päeval on tegemist lihtsalt tavapäratu olukorraga.

Toyota jätkab samal ajal testidega ning teele on tulemas veel Elfyn Evans.

MM-sarja üldseis Kreeka ralli eel:

  1. Thierry Neuville (Hyundai) 168 punkti

  2. Sebastien Ogier (Toyota) 141

  3. Ott Tänak (Hyundai) 137

  4. Elfyn Evans (Toyota) 132

  5. Adrien Fourmaux (M-Sport) 119

  6. Kalle Rovanperä (Toyota) 86