2023. aasta esimese poole veetis Cancelo laenulepingu alusel Müncheni Bayernis. 2023/24 hooajal pallis ta laenulepinguga aga FC Barcelonas. Nüüd naasis ta Manchesteri, kuna Barcelona ei olnud koostöö jätkamisest huvitatud.

Kuna ManCity’s on jätkuvalt peatreeneriks Guardiola, siis ei ole 30-aastasel portugallasel tulevikku ka Manchesteri sinisel poolel.

Jalgpallimaailma üleminekuturu peensustega kursis olev Fabrizio Romano teatas nüüd, et Cancelo on siirdumas Saudi Araabia kõrgliigas palliva Al Hilali ridadesse. Al Hilali peatreeneriks on portugallane Jorge Jesus ning tema kindlaks sihiks on kaasmaalane Saudi Araabiasse tuua.

Cancelo mängis ManCity’s kolm ja pool hooaega, mille jooksul sai takirja 154 mängu ja üheksa väravat. Bayernis jäi tema saldoks poole aastaga 21 mängu ja üks värav. FC Barcelonas aastaga aga 42 mängu ja neli väravat.

Varasemalt on Cancelo mänginud veel Lissaboni Benfica, Valencia, Milano Interi ja Torino Juventuse ridades. Portugali koondises on tal kirjas 58 kohtumist ja kümme väravat.