MM-i avaringi järel tulemusega 1 üle par’i 21. kohta jaganud Tattar oli suurtes raskustes ka teisel vōistluspäeval. Ivy Hill’is mängitud teise ringi läbis maailma esinumber 68 viskega (1 alla par’i). 18 korvi peale korjas eestlanna seitse birdie’t, neli bogey’t ja ühe double-bogey.

Maailmameistrivõistluste kahe ringi järel on Tattari tulemus täpselt par. Kolmanda ringi eel jagab ta sellega 89 mängija konkurentsis 10. kohta.

Esikohal jätkab ameeriklanna Holyn Handley, kes on kaks ringi läbinud tulemusega 12 alla par’i. Tema järel on teine soomlanna Eveliina Salonen (-9) ja kolmas USA mängija Kat Mertsch (-8).

Teise vōistluspäeva eel 11. kohta hoidnud Anneli Tōugjas-Männiste langes neljapäeval kolinal, kuna Ivy Hill’i ringi läbis ta tulemusega 6 üle par’i. Kahe päeva kokkuvōttes jagab Tōugjas-Männiste koondskooriga 4 üle par’i 21. kohta.

Discgolfi MM jätkub reedel, kui naised läbivad teistkordselt New London Techi raja. 2024. aasta maailmameister selgub Lynchburgis pühapäeval.

ENNE TEIST VÕISTLUSPÄEVA:

Kahekordne maailmameister Kristin Tattar läbis avaringi 70 viskega (1 üle par’i), millega ta jagab 85 naise konkurentsis 21. kohta (+1). Parimaks eestlannaks tõusis avapäeval Anneli Tõugjas-Mäniste, kes jagab 11. kohta (-2).

Avaringi järel on ameeriklannadel kaksikedu. Esimest kohta hoiab Holyn Handley (-11) ning teisel positsioonil on Kat Mertsch (-7). Kolmandat ja neljandat kohta jagavad soomlannad Henna Blomroos ja Silva Saarinen (-5).

Naiste teise ringi otseülekanne algab 16.00, kui rajale läheb chase card, kuhu kuuluvad Paige Pierce, Eveliina Salonen, Missy Gannon ja Emily Weatherman. Kõik nad läbisid avaringi tulemusega 4 alla par´i.

Tõugjas-Männiste kuulub tugevuselt kolmandasse gruppi, mis alustab mängimist Eesti aja järgi 15.58. Tattar alustab teist võistluspäeva tugevuselt seitsmendast grupist Eesti aja järgi 15.14. Vaata kõiki tulemusi siit.