Kui kolmapäevane võistluspäev oli Maasingu jaoks alanud kaotusega, siis teine mäng detsembris toimuva Major turniiri kvalifikatsioonivõistlusel läks GamerLegioni mängija jaoks juba edukamalt. Avakohtumises Portugali meeskonnale Rhyno kaotanud meeskond seisis silmitsi maailma reitinguedetabelis 43. kohta hoidva TSMiga, kes suudeti ühemängulises vastasseisus vastased alistada 13:3. Võitu andis tugeva panuse ka Maasing, kes oli GamerLegioni paremuselt teine mängija, jäädes reitinguga 1.50 vaid 0.01 punktiga alla ungarlasest meeskonnakaaslasele Henrich „sl3nd“ Hevesile.

Samaaegselt oli võistlustules ka FaZe Clani värve kandev Robin „ropz“ Kool, kes pidas avamängu BLAST Premier turniirisarja sügisese kvalifikatsiooniturnee viimase võimaluse võistlusel. Avakohtumises mindi vastamisi Hiina meeskonnaga Rare Atom, kes paikneb maailma edetabeli 81. real. FaZe suutis kohtumisest oodatult võidukalt väljuda ning vajas vastase alistamiseks kahte mängu mis lõppesid seisuga 13:8 ja 13:9. Kooli panus oli meeskonnas paremuselt kolmas, väga võrdsetest individuaalesitustest oli kõige säravam meeskonna lätlasest snaipri Helvijs „broky“ Saukantsi panus, mida hinnati 1.26 punkti vääriliselt.

FaZe naaseb võistlustulle laupäeval kell 19.00, kui võistluse veerandfinaalis minnakse vastamisi reedel peetava paiN Gamingu ja Cloud9 vahelise kohtumise võitjaga. GamerLegionit näeb uuesti heitlemas nii neljapäeval, mil jätkatakse püüdluseid Majori suunas. Mängud jätkuvad meeskonna jaoks ka reedel, mil mängitakse lisaks Shanghai suurvõistluse eelkvalifikatsioonile ka sarnaselt FaZe’ile BLAST Premier kvalifikatsioonivõistlusel, kus kell 16.30 kohtutakse sakslaste BIGiga.