Võistluse korraldajad avaldasid avalduse, milles väljendasid oma „südamlikku kaastunnet tema perele ja sõpradele“. Võidusõit sai lõpu peale punase lipu intsidenti, mis juhtus Kate’s Cottage’i kurvis. Hukkunul oli 60-kilomeetri pikkusest võistlusest läbitud ligi 55 kilomeetrit, kirjutab The Guardian.

Korraldajad teatasid: „Suure kurbusega kinnitavad Manx’i Grand Prix korraldajad, et Louis O’Regan, 43, suri vigastustesse, mille ta sai õnnetuses Kate’s Cottage’i kurvis 2024. aasta sündmuse avakvalifikatsioonis.

„Louis, iirlane, kes elas Didcotis, Inglismaal, oli kogenud võistleja Manxi Grand Prix’l, olles teinud oma debüüdi 2013. aasta Newcomers A võistlusel, kus ta saavutas 12. koha.

„Ta saavutas oma isikliku parima ringikiiruse 2019. aasta Junior Race’il, sõites keskmise kiirusega 184,6 kilomeetrit tunnis. Avaldame oma südamlikud kaastundeavaldused tema kaaslasele Sarah’le, perele, lähedastele ja sõpradele.“

Eelmisel aastal varjutas Grand Prix’d samuti tragöödia, kui eraldiseisvate õnnetuste tagajärjel hukkusid 33-aastane Gary Vines ja 69-aastane Ian Bainbridge.

Võistlus jätkub esmaspäeva õhtul.