Tänavusel suvel on kohalikus korvpallis tormi tekitanud teise Keila võistkonna pildile kerkimine. Keila Coolbeti nime kandev võistkond on siinsel tipptasemel löönud Peep Pahvi juhtimisel kaasa nüüdseks kaks aastat. Peagi algavast hooajast tehakse seda MTÜ Pirita Palliklubi litsentsiga.

Täna hommikul teatas Keila linnavalitsus pressiteate vahendusel, et Keila Korvpallikooli esindusmeeskond peab leppima olukorraga, kus piisavas koguses vabasid saaliaegu lihtsalt ei ole.

Korvpalliliidu jaoks on antud olukord samuti problemaatiline. Viimane aeg on hakata koostama mängukalendreid ning nii on vaja teada ka klubide kodusaale.

Keila poliitik Keiu Valge kirjutas täna oma Facebooki lehel, et Keila Korvpalli kogukond on saatnud pöördumise Keila linnale „kus tuuakse välja, et soovitakse linnajuhtimist, kus esikohal oleks võrdne ning reeglitest lähtuv kohtlemine ja palutakse linnavalitsusel leida Keila Korvpallikooli U19 noortele ja esindusmeeskonnale treeningajad võrdsuse põhimõttest lähtuvalt“. Pöördumisele on oma nimelise toetuse andnud 108 inimest, sealhulgas 9 volikogu liiget.