Meeste 21 km distantsil saavutas teise koha Kaspar Vaher 1:20.31-ga ning kolmandaks tuli Elar Vulla 1:23.27. Naiste arvestuses saavutas teise koha Ariadna Gulubenko 1:32.57-ga ning kolmandaks tuli soomlanna Riikka Pynnönen 1:34.15-ga.

10 km distantsi kiireim oli meestest Olavi Allase 35.08-ga ja naistest Kertu Kula 41.15-ga. Teise koha saavutasid meestest Johannes Laur 35.39-ga ja naistest Alexandra Schipai 41.44-ga. Kolmandaks tulid meestest Pavel Nekrasov 38.58-ga ja naistest Mirjam Vint 44.00-ga.

5 km distantsi kiireimad olid Deniss Šalkauskas 17.07-ga ja Liliana Torn 20.30-ga.

Kuni 20-aastased sportlased osalesid 5 km Mesikäpa noortejooksul, kus osales ligi sada noort. Võistluse kiireim poiss oli Rikard Kütt 19.02-ga ja tüdrukutest Marit Tarm 21.10-ga.

„Sportland Kõrvemaa Metsajooksul osales 420 noort ja pisikest jooksjat - siin on määrav lapsevanemate eeskuju, kes võtavad selle aja ning tulevad koos perega imelisse Kõrvemaa loodusesse sportlikku pühapäeva veetma. Just väikestele mõeldes kaasasime Metsajooksule ka TVO, kes juhendas läbi lõbusa mängu nii lapsi kui ka lapsevanemaid prügi sorteerima. Kõikide Sportland Kõrvemaa võistlussarja sündmuste puhul pöörame erilist tähelepanu keskkonnahoiule, näiteks kasutasime seekord võistlusel oluliselt vähem erinevaid reklaammaterjale ning stardi- ja finišikaar oli kaunistatud kuuskede ja mändidega, mis saavad peagi võistluskeskusesse istutatud. Ka võitjad said kingituseks kuuseistikud,“ ütles võistluse peakorraldaja Gisela Needrit.

Kuigi Roman Fosti ületas finišijoone lõbusalt hundirattaid visates, siis tunnistas ta võistlusjärgsel päeval, et raskeid hetki distantsil jagus ka talle. „Kõrvemaa põnev tõusudega rada on füüsisele korralik väljakutse, aga see treenib väga hästi lihaseid ja pärast sirgel asfaldil näiteks Tallinna Maratoni joosta on tunduvalt lihtsam. Kõrvemaa Neliku sari mulle väga meeldib, sest lisaks sportlikule väljakutsele on Kõrvemaa keskus võistluspaigana väga mõnus alates kuumadest saunadest ja tiigisuplusest kuni tasuta supi ja smuutini. Kindlasti tulen ka septembris toimuvale rattamaratonile plaaniga teha seal maksimaalselt hea tulemus, mis tagaks mulle üldarvestuse võidu. Sportlandi poolt sarja võitjale välja pandud peaauhind Krossi maastikuratas motiveerib mind väga pingutama,“ kommenteeris Fosti.

Sportland Kõrvemaa Metsajooks on osa Kõrvemaa võistluste sarjast, mis koosneb viiest osavõistlusest, millest nüüdseks on peetud neli (Suusamaraton 22.01.2024, Kevadjooks 5.05.2024, Triatlon 17.07.2024). Tulemas on veel Rattamaraton 22.09.2024, mil selguvad ka sarja üldvõitjad.