Võistluskarussell algas GamerLegioni jaoks juba neljapäeval, kui alustati mängimist 50 000 dollari suuruse auhinnafondiga CCT Season 2 Europe Series 8 turniiril, mille avaringis mindi vastamisi vene meeskonna Aurora akadeemiaga, mis võideti 2:1 (14:16, 13:3, 13:4) ja viis eestlase kodumeeskonna laupäevasesse poolfinaali. Kohtumise parimaks mängijaks kujunes Maasing reitinguga 1.49.

Veerandfinaali jõudmine tähendas seda, et laupäeval ootas GamerLegionit ees kolm kohtumist. CCT turniiri veerandfinaal ning kaks vastasseisu 100 000 dollari suuruse auhinnafondiga ESL Challenger League turniiri esimeses kvalifikatsioonivõistluses.

Maratonpäevast suudeti välja tulla võitmatutena, CCT turniiri veerandfinaalis alistati maailma edetabeli 34. meeskond Zero Tenacity 2:0(13:11, 16:14) ning Challenger League’i kvalifikatsioonimängudes alistati 13:11 1WIN ning teises ringis 2:0(13:6, 13:9) Tšehhi meeskond SINNERS, mis viis meeskonna esimese võistluse poolfinaali ja teise võistluse kvalifikatsiooni järgmisesse ringi. Võitude juures oli Maasing stabiilselt meeskonna kaha parima mängija seas.

Pühapäev ei osutunud eestlase ja tema tiimikaaslaste jaoks sugugi lihtsamaks, ees ootas CCT võistluse poolfinaal, mille võidu korral ka finaal ning kõrgetasemelise IEM Rio turniiri esimesed kvalifikatsioonimängud. Teisel järjestikusel päeval enam avapäevale omast jõudu ei leitud ning CCT poolfinaalis kaotati eelneval päeval vaevatult alistatud SINNERSile 0:2 (3:13, 7:13), mis tähendas eestlase kodumeeskonna jaoks 3. ja 4. koha jagamist ja 5000 dollari suurust auhinnaraha. Rio de Janeiros toimuva suurturniiri kvalifikatsioonist langeti välja neljandas ringis ja minetati kvalifitseerumislootused.

GamerLegioni mängugraafik jätkub kolmapäeval, kui detsembris Shangais toimuva Major turniiri esimeses kvalifikatsioonimängus minnakse vastamisi Portugali meeskonnaga Rhyno, reedel mängitakse BLAST Premier kvalifikatsioonivõistlusel maailma esikahekümnesse kuuluva saksa meeskonnaga BIG.