Nigeeria päritolu 35-aastane Adesanya oli kohtumise alguses viis aastat nooremast rivaalist aktiivsem, aga neljandas raundis viis du Plessis vastase hoolimata väsinud olekust maha ja sundis ta alistuma.

Kuigi du Plessis ja Adesanya on aastate jooksul teineteise suunas verbaalseid hoope jaganud, sai vihavaen vähemalt mõneks ajaks lõpu.

„Jagasin puuri tõelise legendiga,“ viitas du Plessis Adesanyale. „Ta on meie ala jaoks nii palju ära teinud. Mul on kahju, kui minu väljaütlemised lõid mulje, nagu ma oleks pilganud tema Aafrika päritolu. See polnud kordagi mu eesmärk. Aafrika oleks igal juhul võitnud. Aga täna võitis Lõuna-Aafrika.“

Pärast matši tänas du Plessis popstaar Drake’i, kes pani Adesanya võidule 450 000 USA dollari suuruse panuse. Kanada laulja ja räppari needus sai seega jätku - üldjuhul läheb nii, et kellele Drake panustab, see kaotab.

Du Plessis peaks järgmisena kohtuma ameeriklase Sean Stricklandiga, kellelt ta jaanuaris keskkaalu tiitlivöö napsas. Keskkaalu soovib naasta ka valitsev poolraskekaalu maailmameister Alex Pereira. Brasiillane pole du Plessisega kohtunud, küll on ta kahel korral vastamisi läinud Adesanyaga. 2022. aasta novembris võttis Pereira keskkaalu tiitli Adesanyalt ära, aga andis selle 2023. aasta aprillis tagasi.