Kogenud tagamängijal oli algavaks hooajaks kehtiv leping Itaalia suurklubi Milano Olimpiaga, aga kuna Lo ei mahtunud enam peatreener Ettore Messina plaanidesse, lasti tal Pariisi minna. Lo viskas eelmisel hooajal Milano eest Euroliigas keskmiselt 7,6 punkti ja andis 2,7 korvisöötu.

Profikarjääri jooksul lisaks Milanole ka Bambergis, Müncheni Bayernis ja Berliini Albas mänginud Lo tuli 2023. aastal Saksamaa koondisega maailmameistriks. Ta kuulus Saksamaa koosseisu ka tänavusel Pariisi olümpiaturniiril, kus lõpetati neljandana.

Paris Basketball on sel suvel teiste seas palganud ka viimati Kaunase Žalgirises mänginud Kevarrius Hayesi, endise Vitoria Baskonia mehe Daulton Hommesi ja Monaco kapteni Yakuba Ouattara. Tuntumatest palluritest jätkavad TJ Shorts, Nadir Hifi ja Mikael Jantunen.

Pariisi tiim osaleb septembri alguses Delfi Meedia korraldataval Epicbet Cupil, kus 5. septembril minnakse Tondiraba jäähallis kokku Eesti meistri Kalev/Cramoga. Järgmisel päeval lähevad teises poolfinaalis vastamisi Kristian Kullamäe koduklubi Bilbao (Hispaania) ja Kaspar Treieri tööandja Napoli (Itaalia). Kohamängud peetakse 7. septembril.