FaZe kohtus kolmemängulises veerandfinaalkohtumises turniiri suurüllataja SAWiga, kes hoiab maailma edetabelis alles 29. kohta, kuid oli senise turniiri jooksul võtnud maailma esiviisikusse kuuluva G2 skalbi ning võitnud kaardi ka maailma parima meeskonna Natus Vincere vastu.

Üdini Portugali mängijatest koosneva SAW jaoks oli tegemist esimese korraga, kui niivõrd suure publiku ees võistlustulle astuti, kuid juba esimese mängu avaraundides näidati, et 15 000 silmapaari ei löö mehi verest välja. Kaardil Inferno peetud avamängus suudeti kogenud FaZe’i tiim edukalt nurka suruda ja SAW suuti lihtsana näiva 13:6 võidu järel seeriat juhtima minna.

Teiseks mänguks oli soojaks saanud ka FaZe, kes näitas Anubisel peetud lahingu avapoolajal head mängu ning võitis selle 8:4. Kuigi eestlase kodumeeskond lasi vastase teisel poolajal endale lähemale, suudeti matš võita normaalajal 13:11 ja kohtumine viia otsustavasse kolmandasse mängu.

Meeskondade saatus otsustati kaardil Nuke, kus mõlemad tiimid on aegade jooksul suurepäraseid esitusi näidanud. Taset mänguväljal tõestas ka tõeliselt tihe kohtumine, mille jooksul ei suutnud suurt edu saavutada kumbki osapool kuni mängu 18. vooruni. FaZe’i poolt vaadatuna seisul 8:9 suutsid portugallased lõpuks kokku panna väga hea seeria ja viia kohtumise matšpunktini. Allesjäänud neljas raundis ei andnud FaZe aga selle ära kasutamiseks võimalust ning viis kohtumise lisaajale. Suurel laval uustulnukatena olnud SAW suutis lõpuks lisaajal pingetest üle olla ning kindlustas kaardi 16:14 ja seeria 2:1 võidu ning sammus sellega laupäevasesse poolfinaali, kus kohtutakse Vitalityga.

FaZe’i poolelt suutis ainsana positiivse skoori ja reitinguga mängu näidata Robin Kool, kes oli esimeses kahes mängus meeskonna parim mängija ning lõpetas seeria 2 võrra suurema elimineerimiste kui surmade arvuga, võitjameeskonna parimaks osutus MIchel „ewjerkz“ Pinto reitinguga 1.36.

Vaata ka kohtumise kõrghetki:

FaZe kindlustas võiduga 40 000 dollari suuruse auhinnaraha, lahing 400 000 dollarilise peaauhinna nimel kulmineerub pühapäeval, kui kell 18.00 alustatakse viiemängulise finaalseeriaga.