Finaalkohtumine kulges äärmiselt tasavägiselt ning kummalgi finalistil ei õnnestunud finaalkohtumises rohkem kui ühe punktiga juhtima minna. Finaali lõpus õnnestus kõigest 19-aastasel Hollandi sportlasel minna siiski 10:8 juhtima ja võtta lõpuks 11:9 tulemusega Tallinna lahtiste võit.

Kolmandad kohad saavutasid Eesti noorte koondisesse kuuluvad kõigest 15-aastased Sander Tamm ja Revo Maimre, kes mõlemad pidid tunnistama poolfinaalides vastase 11:5 paremust. Sander Tamm kaotas poolfinaalis Denis Grabele ning Revo Maimre Yannick Pongersile.

Turniiril teise koha pälvinud Denis Grabe sõidab juba pühapäeval Ameerika Ühendriikidesse, kus osaleb ühel aasta tähtsaimal turniiril – Ameerika lahtistel meistrivõistlustel.

„On tore, et kodus sellised turniirid toimuvad ja samuti on hea meel selle üle, et Eesti ettevõtted turniiride toimumisele kaasa aitavad. Finaalis ei leidnud sarnast head rütmi nagu turniiri varasemates voorudes ja mõned lihtsad eksimused maksid lõpuks finaalis kätte,“ ütles Denis Grabe peale võistlusi.

Tallinnas Predator Piljardispordi Akadeemias peetud võistlused toimusid tänavu juba kuuendat aastat järjest.