Noore Euroopa jalgpallimeistri Yamali isa pussitati kolmapäeval mitu korda ning ta viibib hetkel Barcelona haiglas. Nasraoui sattus oma koera jalutades mitme inimesega tulisesse sõnasõtta, mille käigus puhkenud kakluse tagajärjel teda korduvalt pussitati.

Ajaleht La Vanguardia teatab, et mehe seisund on endiselt tõsine, kuid stabiilne.

„Jumal tänatud, et nad tõid mind haiglasse. Mul on natuke parem. Suur tänu teile kõigile,“ sõnas Nasraoui populaarses telesaates „El Chiringuito“.

Jalgpallitähe isa tunnistab, et ei oleks tohtinud teda rünnanud meestega tülli minna. „Ma pean olema rahulikum, see on kõigi hüvanguks. Enda ja oma pere huvides pean olema rahulikum. Mul pole muud valikut,“ ütles ta.

Eile vahistati kolm kahtlusalust, neljas mees on tagaotsitav.

„Nägin end elu ja surma vahel hõljumas, muidugi kartsin. Nagu iga inimene,“ meenutas Nasraoui pussitamist. „Ma ei tea, millal ma haiglast välja saan, aga ma loodan, et see juhtub nii ruttu kui võimalik.“

FC Barcelonat esindav 17-aastane Yamal võitis sel suvel koos Hispaania koondisega Euroopa meistritiitli. Jamal on meediale korduvalt rääkinud, kui olulist rolli on tema isa tema elus ja karjääris mänginud.