Oma avamängu võitnud FaZe läks alagrupiturniiri teises ringis vastamisi maailma kolmanda meeskonna Vitalityga, kellele oli kaotatud viimased kaks omavahelist kohtumist.

Infernol peetud avamängus jätkas FaZe laupäeval Liquidi vastu näidatud näidatud hea hooga ning läks 13:8 võidu järel seeriat 1:0 juhtima. Suurepärast mängu näitas Kool, kes oli reitinguga 1.51 ülekaalukalt meeskonna parim mängija.

Järgnevas mängus ei suutnud FaZe samasuguse hooga jätkata ning kaotas avapoolaja 4:8, kuid suutsid mängu tagasi tulla ning viisid mängu lisaajale, kus vastased oma paremuse nelja järjestikuse raundivõiduga maksma panid.

Kohtumise otsustavas kaardiks oli Anubis, kus FaZe ena, Vitality vastu rohtu ei leidnud ning pidid pärast 9:13 kaotust vastu võtma seeria 1:12 kaotuse.

Kolme mängu järel oli FaZe’i parim mängija norralane Haavard „rain“ Nygaard, kelle panused olid väärt reitingut 1.20, Kool oli meeskonna paremuselt teine mängija, teenides hinnanguks 1.17. Vitality poolt tegi parima esituse Iisraeli mängumees Lotan „Spinx“ Giladi, keda hinnati 1.15 vääriliselt.

FaZe langes kaotusega lohutusringi, kus on play-offidesse jõudmiseks vaja võita järgnevad kaks mängu, millest esimene toimub teisipäeval kell 14.30, kui eestlase kodutiim kohtub Falconsiga. Tänase võiduga play-offi koha kindlustanud Vitality mängib samal päeval kell 19.45 alagrupitabeli teises pooles Complexity alistanud MOUZi vastu, kus selgub kumb meeskond saab otsepääsme miljonidollarilise auhinnafondiga IEM Cologne suurturniiri poolfinaalidesse.

Teisest alagrupist on endale play-offi kohad kindlustanud Natus Vincere ja turniiri suurüllataja SAW, kes hoiab maailma reitinguedetabelis 29. kohta. Meeskonnad hakkavad poolfinaali koha nimel heitlema teisipäeval kell 16.45.