Vastased haarasid initsiatiivi kohe mängu alguses, asudes 11. minutiks 7:3 juhtima. Eestlased olid selleks hetkeks juba patustanud viie tehnilise veaga. Eestlased jätkasid vaid 21-protsendilise rünnakuefektiivsusega, kui vastastel oli sama näitaja 65 ning vaheajale mindi kaotuseisus 8:20.

Teise poolaja algus eestlastele palju positiivset ei toonud. Kuigi Kristjan Heinla ja Trivo Vaigurand suutsid küll skoori teha, siis 45. minutiks oli tablool seis 17:32. Eesti proovis vahetustega mängu mingit rütmimuutust tuua, aga lõppseisuks jäi siiski 23:43.

“Me polnud keegi täna selleks mänguks valmis ning jäime kohe alguses trammi alla ja sealt oli juba raske tagasi tulla. Kaitses olime pehmed ning rünnakul ei toiminud midagi. Peame kõiki aspekte homseks kõvasti parandama,“ ütles eestlaste parimaks valitud Kristjan Heinla, kes oli ühtlasi seitsme väravaga Eesti resultatiivseim.

Trivo Vaigurand lisas neli tabamust.

Tänases esimeses kohtumises eestlaste grupikaaslaste vahel võitis Türgi suureskoorilises kohtumises Leedut 43:34.

Eesti läheb homme kell 13.15 vastamisi just türklastega.

Eesti U18 koondise mängud finaalturniiril:

12.08 15:30 Eesti - Bosnia ja Hertsegoviina 23:43

13.08 13:15 Eesti - Türgi

15.08 20:00 Leedu - Eesti

Eesti noortekoondise koosseis: Kristjan Heinla, Oskar Luks, Markus Leidsaar, Gregor Jegorov, Jaan-PaulVarik, Trivo Vaigurand, Aleksandr Vassiljuk, Jasper Arnover, Jaan Pirk, Marti Neudorf, Henri Markus Takkis, Andre Ansip, Kristofer Robin Soomets, Markus Arik, Jass Einassoo, Romet Nõgene, Reimo Säinas, MartinKikkas, Hannes Karp, Boris-Kaspar Pani, Averi Hännile, Mikk Kaspar Piirsalu, Karlis Kalk, Kristofer Liedemann, Johannes Pertelson, Jaan Pirk, Mihkel Liiver, Kaspar Nurmet.