Väga palju rohkem Pariisi südamesse kui Concorde’i väljakule pole võimalik üht võistluspaika viia. Ikoonilisem on vaid rannavõrkpalli areen Eiffeli torni kõrval. BMX-, rula- ja 3x3 korvpallivõistluspaika ääristab ühest küljest vehklemisturniiri võõrustanud Grand palee, teisele poole jääb Louvre, kõrvale veel rahvusvahelise autoliidu FIA hiiglaslik peakorter. Samas on ka Seine’i jõgi ning 26. juulil toimunud avatseremoonia stardipaik Aleksander III sild.

Kõik need maamärgid paistavad rulapargi tribüünilt ka kenasti kätte, nagu ka Eiffeli torn. Ei pea vast enam mainimagi, et siingi olid tribüünid pilgeni täis nagu kõikidel võistlusareenidel. Tooni andsid Brasiilia fännid, kelle soosikuid oli finaalis tervelt kolm.

Võistlusprogrammi „koputas“ avatuks rulasõidu grand old man, Eestitki külastanud Tony Hawk. Oma kohalolekuga õnnistasid võistlust ka Prantsusmaa olümpiabasseini staar Leon Marchan ning VIP-tribüünil üritust nautinud Snoop Dogg, kes sekelduste vältimiseks pea alati napilt enne võistluse lõppu lahkub. Nii ka seekord. Räpistaari lahkumine varastas sõu. Ühegi rulamehe etteaste ajal polnud tribüünil väljas nii palju filmivaid telefone kui sel hetkel.