35-aastane vanameister mängis viimati oma kodumaal Cedevita Olimpija eest, kus kogus mullu keskmiselt 15,9 punkti ja 4,1 lauapalli mängu kohta.

Sel suvel aitas Dragic Sloveenia koondist olümpia valikturniiril, kus küll Pariisi piletit teenida ei suudetud. Kogenud sloveenlane on varem Hispaanias esindanud Unicaja ja Baskonia meeskondi.

„Zoran Dragic on suurte kogemustega mängija nii rahvusvaheliselt kui ka Endesa [Hispaania] liigas. Usume, et tema kõrge kvaliteet koos kogemuste ja võitjamentaliteediga annab meile konkurentsieelise. Usume, et temast saab üks meie olulisi lülisid rünnakul tänu tema võimele tabada nii kolmepunktijoone tagant, mängida aktiivselt ilma pallita kui lahendada kontrarünnakuid,“ seisab Bilbao klubi teates.

Bilbao meeskond saabub Tallinna, et osaleda 5.-7. septembril Tondiraba Jäähallis toimuval Epicbet Cup turniiril. Omavahel lähevad seal vastamisi Eesti meister BC Kalev/Cramo, Bilbao Basket, Napoli Basket, mis on Kaspar Treieri koduklubi, ja värskelt Euroliigasse tõusnud Pariisi klubi.

Epicbet Cup turniir peetakse final four-formaadis. Loosi tahtel kohtuvad esimeses poolfinaalis Kalev/Cramo ja Pariis ning teises Napoli ja Bilbao. Esimene poolfinaal toimub 5. septembril ja teine 6. septembril. Nii kulla- kui ka pronksimäng peetakse laupäeval, 7. septembril.

Turniiri korraldab Delfi ning piletid ja turniiripassid on müügil Piletitaskus.