Rekordilised 24 suure slämmi turniiri võitnud serblane palus Roothilt luba selfi tegemiseks siis, kui mõlemad olümpiavõitjad olid Eiffeli torni juures tuhandete pealtvaatajate ees.

„Ma pole kunagi midagi nii lahedat kogenud kui siis, kui ta [Djokovic] tuli minu juurde ja palus minuga selfi teha,“ ütleb Rooth norralaste NRK-le.

Sarnaselt Roothiga võitis nädalavahetusel kulla ka 37-aastane Djokovic, kui teenis karjääri esimese olümpiamedali.

„Ta imestas, kuidas on võimalik, et mul õnnestus kohe esimesel katsel võita, ja ma imestan ka ise selle üle,“ meenutas Rooth jutuajamist Djokoviciga.

Kuna norralasel polnud telefoni kaasas, tehti selfi Djokovici telefoniga. Rooth palus serblasel ka endale see ühispilt saata.

Tenniseikoon Djokovic ei kahelnud kordagi, kas Roothilt ühisfotot paluda. „Muidugi! Ta on geniaalne mees. Ta on olümpiavõitja ja ma tahtsin seda mälestust, seda suveniiri. Nägin teda kulda võitmas ja see oli muljetavaldav. Olümpiamängud on nii toredad, sest saab näha palju erinevaid spordialasid. Terve päev oled seotud spordiga. Ta [Rooth] on kõigest 22-aastane, seega ootavad teda ees veel paljud medalivõidud,“ sõnas Djokovic NRK-le.