Möödunud kolmapäeval, 31. juulil 2024 kinnitas FIA ehk Rahvusvahelise Autoliidu Mootorispordi Nõukogu 2025. aasta FIA autoralli maailmameistrivõistluste kalendri. Tuleva hooaja kalendrisse kuuluvad muljetavaldavad 14 etappi, mille hulgas on juba nii tuttavaid korraldajariike, tagasitulijaid kui ka lisaks päris uusi riike, kus varasemalt MM-etappi korraldatud ei ole.

Tuleva aasta suvel, 17.-20. juulini sõidetakse Lõuna-Eesti kiiretel ja käänulistel kruusateedel MM-hooaja kaheksas osavõistlus, Delfi Rally Estonia eel peatub WRC-karussell Kreekas ja Eesti järel suunduvad MM-sarja võistlejad ning meeskonnad traditsiooniliselt üle lahe Soome.

Taaskord võõrustab WRC Delfi Rally Estoniat Tartus asuv Eesti Rahva Muuseum, kus lisaks võistluskeskusele saab olema ka hooldusala. Stardi- ja finišipoodium ning suurejooneline avatseremoonia asub oma traditsioonilises paigas Tartu kesklinnas, Raekoja platsil ning võistlustrassis läbitakse taas ka Peipsi järve piirkonna kiireid ja tehnilisi kruusateid. Korraldajate kinnitusel leiab ka 2025. aasta programmist nii tulihingelistele rallifännidele mõeldud tehnilisi ürgralli pealtvaatamisalasid kui ka jällegi mugavaid pealtvaatamisareene, et igaühel oleks võimalik koostada endale sobivaim rallinädalavahetuse programm.

WRC Delfi Rally Estonia 2025 pääsmed müügil, saadaval veel viimased ülisoodsa erihinnaga rallipassid

WRC Delfi Rally Estonia 2025 piletite müük on avatud Rally Estonia kodulehel asuvas e-poes. Sealjuures on esimesest 3000-st ülisoodsa erihinnaga (49€) rallipassist saadaval veel viimane väga limiteeritud kogus. Seda selleks, et suurimatel fännidel oleks võimalik juba varakult kindlustada enda pääs järgmise suve tippsündmusele. Müügil on digitaalsed rallipassid nii täiskasvanutele kui ka juunioritele (7-15 eluaastat) ning samuti ka fännipassid, mille juurde kuulub erikujundusega kaelakaart. Rallipass annab ligipääsu kõikidele tavapealtvaatamisaladele kõigil ürituse toimumise päevadel ning võrreldes varasemaga on korraldajad loobunud ’’Kids’’ rallipassidest ehk lapsed vanuses 0-6 eluaastat ei pea omama rallipassi. Hiljem lisanduvad müüki ka päevapassid ning samuti ka VIP pääsmed.

Delfi Rally Estonia on 2025. aasta FIA autoralli maailmameistrivõistluste etapp, mis sõidetakse Tartus ning Tartu, Otepää, Elva, Kanepi, Kambja, Kastre, Peipsiääre ja Mustvee valla teedel 17.-20. juulini 2025. Planeeri oma puhkus koos pere ja sõpradega südasuvises Eestimaa looduses ning saa osa 2025. aasta suve tippsündmusest koos maailma parimate rallisõitjate ja kõige võimsamate ralliautodega. Pane end valmis!