Avaringis ehk 16 parema seas läheb Nabi vastamisi Aserbaidžaani maadleja Sabah Shariatiga. 39-aastane Nabi ja 35-aastane Shariati on varasemalt kohtunud kahel korral, kui 2014. aasta EM-il kaotas eestlane 3:0 eduseisust 3:4, siis 2019. aasta GP-etapil olid Nabi võidunumbrid 2:1.

Shariati näol on tegemist Rio olümpia pronksmedalistiga, mullusel EM-il teenis ta hõbeda. Nabi on võitnud tiitlivõistlustelt kokku seitse medalit, nende seas kaks MM-kulda ja Londoni olümpialt hõbeda.

Nabi treeneri Ivar Kotkase kommentaar: „Loos on tugev, aser on 2023 EM hõbe, Rio OM pronks, tugeva partermaadlusega maadleja, homne vōistluspäev annab Heiki vormi osas selguse.“

Selle matši võitja läheb veerandfinaalis vastamisi rumeenlase Alin Alexuc-Ciurariuga või Kasahstani maadleja Alimkhan Syzdykoviga. Selles matšis on favoriit rumeenlane, kelle auhinnakapist leiab nii EM-tiitli kui ka MM-pronksi.

Nabiga samas tabelipooles on ka kuubalasest neljakordne olümpiavõitja Mijain Lopez ja esimese asetusega iraanlane Amin Mirzazadeh, kes krooniti mullu maailmameistriks. Mis tähendab, et suure tõenäosusega peab Nabi medali võitmiseks neist vähemalt ühe alistama.

Matšidega tehakse algust esmaspäeval, medalivõitjad selguvad päev hiljem.