„Minu neljandad olümpiamängud on lõppenud. Nautisin täiega nädalat uues IQFoili klassis. Muidugi oli raske nii vaimselt kui ka füüsiliselt nagu võidusõidus ikka. Kõik meie päevad vee peal olid 32-35-kraadises kuumuses ja ülipikad. Vaatamata väga keerulistele/kergetele oludele nädala jooksul lõpetasin mõned suurepärased sõidud esikümnes,“ rääkis Puusta Eesti Jahtklubide Liidu kodulehe vahendusel.

„Kolmanda päeva järel positsiooniti mind 13. kohale, mille üle olin väga uhke. Nädala jooksul olid meil enamasti slaalomisõidud ja see on minu jaoks alati üsna keeruline olnud. Lõpuks lõpetasin 17. kohal. Olen selle tulemusega endiselt väga rahul, sest seekord oli isegi väga keeruline sellele olümpiale pääseda. Tokyos oli meil 27 sportlast, aga siin on vaid 24 naist. Nii et laevastik oli väga tugev,“ lisas Puusta.

„Olen üliõnnelik, et sain sellest suurest spordifestivalist neljandat korda osa saada. Suur aitäh läheb minu treenerile/abikaasale, kes on mulle toeks olnud viimased kümme aastat. Me oleme unistuste tiim, armastan sind.“

Eesti purjetajatest on Pariisi olümpial võistlustules veel Karl-Martin Rammo.