Murray ja Dan Evans tõrjusid matšis ameeriklaste Tommy Pauli ja Taylor Fritziga seitse matšpalli, kuid jäid lõpuks vastastele alla 2:6, 4:6.

Kaotuse järel emotsioonidega võidelnud Murray tegi juba veidike hiljem sotsiaalmeedias oma karjääri lõpetamise üle nalja. „Ega mulle ei olegi tennis kunagi meeldinud,“ kirjutas ta X-is.

„Olen olnud selleks olukorraks juba tükk aega valmis. Mul oli paar kuud tagasi seljaoperatsioon ning olen väga õnnelik, et sain siin võistelda,“ rääkis Murray BBC Sporti vahendusel. „Andsin endast maksimumi. Armastan olümpiamängudel võistlemist. Need nädalad on olnud minu jaoks erilised. Tegin turniiriks võimalikult hea ettevalmistuse.“

37-aastane Murray on kahekordne olümpiavõitja. Üksikmängus sai ta kuldmedali kaela nii 2012. aastal Londonis kui ka 2016. aastal Rio de Janeiros. 2012. aastal Londonis võitis ta segapaarismängus ka hõbemedali.

Suure slämmi turniiridelt on Murrayl ette näidata kolm triumfi. Murray võidutses Wimbledonis 2013. ja 2016. aastal. Lisaks oli ta parim 2012. aasta US Openil.