Jeets ei osanud veel öelda, mis testikatse lõpus olnud suurel hüppel valesti läks. „Me ei läinud hüppesse kuigi palju suurema hooga kui esimesel läbimisel. Hüppel viskas aga auto tagumise otsa üles ja sain kohe aru, et maandume ninale. Vaatasin, et käime üle kaela, aga pärast maandumist vajus auto ratastele tagasi,“ kirjeldas Jeets.

„Maandudes lõi kohe hinge kinni ja selga valu. Kui auto pidama sain, aitas kaardilugeja Timo Taniel mind autost välja,“ lisas ta.

Ralli korraldajad kutsusid 23-aastasele eestlase kiirabi. Haiglas tuvastati Jeetsil selgroos mõra ja lisaks ka peapõrutus. „Vähemalt üheks ööks jään haiglasse jälgimisele,“ sõnas ta. Kaardilugeja Timo Taniel viidi samuti kontrolli, kuid tema pääses õhtul haiglast välja.

Kogu loo kõige mustem pool on aga see, et Jeets pidi kiirabi ootama ligemale tund aega. Seda vaatamata asjaolule, et õnnetus juhtus MM-rallil ning Jyväskylä lähistel sõidetud testikatse start ja finiš asusid samas kohas.

Gregor Jeetsi rallisõitjast isa Rauli sõnul seab see ralli korralduse taseme halba valgusesse. „Räägime pidevalt ralli turvalisusest. Sõitjad riskivad rajal kõigega, aga pärast õnnetust tuleb kiirabi nii kaua oodata. See on arusaamatu,“ nentis ta.