49-aastane Ralf Schumacher tegi uudise teatavaks Instagramis, kuhu postitas pildi, kus poseeris koos oma poiss-sõbra Etienne’iga. „Kõige ilusam asi elus on see, kui sinu kõrval on õige partner, kellega sul on võimalik kõike jagada,“ kirjutas sakslane foto juurde.

Saksamaa ajaleht Bild teatas seejärel, et Schumacher ja prantslane Etienne on koos olnud vähemalt kaks aastat.

Nüüd tegi omapoolse avalduse Cora Schumacher, kes oli Ralf Schumacheriga abielus aastatel 2001–2015. Paaril on ühine poeg David (22).

Cora Schumacher avaldas oma Instagrami kontol enda pulmapildi aastast 2001. Fotol on pulmaloori kandev Schumacher pisarates, vahendab soomlaste Ilta-Sanomat.

“Pisarad räägivad rohkem kui sõnad,“ kirjutas naine pildi juurde.

Ralfi 22-aastane poeg David Schumacher aga rõõmustab isa üle. “Mul on väga hea meel, et olete lõpuks leidnud kellegi, kellega koos tunnete end tõeliselt hästi ja turvaliselt. Pole vahet, kas tegu on mehe või naisega. Olen sajaprotsendiliselt sinu taga, isa. Ma soovin sulle kõike parimat. Patsu õlale,“ teatas David sotsiaalmeedias.

Schumacherid lahutasid oma abielu 2015. aastal. Viimases etapis suhtles paar omavahel ainult oma advokaatide kaudu. Muuhulgas põhjustasid suure vaidluse Davidi hooldusõigus ja Ralf Schumacheri vara, mille väärtus on hinnanguliselt 100 miljonit eurot.

Ralf maksis pärast lahutust eksabikaasale kuus miljonit eurot, samuti jäi Cora Schumacherile Kölni lähistel asuv 1,3 miljoni euro väärtusega kodu.