Septembri lõpus toimuva BLAST Premier turniiride sarja sügiseseks finaaliks peetaval kvalifikatsiooniturniiril, tuli Maasingu kodumeeskonnal vastu minna maailma edetabelis neljandat kohta hoidva Vitalityga. GamerLegioni jaoks oli tegemist esimese mänguga pärast seda, kui meeskonnast lahkus mängujuht Janusz „snax“ Pogorzelski, kes asus mängima maailma viienda tiimi G2 ridadesse. Poolaka asemele toodud 20-aastase rootslase Erik „ztr“ Gustafssoniga suudeti aga koheselt näidata head mängu ja avamängu maailma paremikku kuuluva Vitality vastu lõppes GamerLegioni 13:10 võiduga.

Prantsuse meeskonna elu tehti raskeks ka teises mängus, kui GamerLegion viigistas kohtumise, tulles tagasi seisult 8:12 ning viis mängu lisaajale. Võitja selgitamiseks läks lõpuks vaja tervenisti kahte lisaaega, kus Vitality lõpuks oma paremuse maksma pani ja viis vastasseisu otsustavasse mängu. Viimases mängus ei suutnud GamerLegion enam kahele eelnevale lahingule sarnast kvaliteeti näidata ning 5:13 kaotusega kaotati seeria 1:2 ja langeti kaotajateringi.

Maasingu jaoks jätkub turniir täna kell 20.30 algava kohtumisega Falconsi vast, kes pidi avaringis tunnistama Astralise 2:0 paremust.

Tänase mängu otsepilt:

Kolmapäeval algab BLAST Premier sügisene kvalifikatsiooniturniir ka Robin „ropz“ Kooli ja FaZe Clani jaoks, kui kell 13.00 algavas avamängus kohtutakse Cloud9ga. 25.-29. septembrini toimuva BLAST Premier Fall Finals turniirile kvalifitseerujad selguvad laupäeval.