Kuna belglane on ka varem koos Tänakuga Hyundais sõitnud, pole tiimikaaslase vastu võistlemises tema jaoks midagi uut.

„Nagu ma juba varem olen öelnud, oleme me varem sellises olukorras olnud,“ sõnas Neuville Rallit.fi-le tema ja Tänaku vahelise tiitliheitluse kohta. „Oleme aastaid koos ja samas meeskonnas olnud. Me töötame koos ja kõik.“

Neuville hindab eestlasest meeskonnakaaslast kõrgelt. Tänak on 2019. aasta maailmameister ja on oma taset aastate jooksul korduvalt tõestanud. Sel hooajal on belglasele muljet avaldanud Tänaku suurepärased sõidud viimasel võistluspäeval. Isegi kui reedel või laupäeval on eestlasel halvasti läinud, on Tänak suutnud superpühapäeval maksimumpunktid koguda.

Tugevad pühapäevad ongi tõstnud Tänaku tagasi MM-tiitli heitlusse. Enne Soome rallit kaotab ta Neuville`ile vaid kaheksa punktiga.

„Ta on tõesti kiire. Selles pole kahtlust,“ kiidab Neuville eestlast. “Ja nüüd on tema jaoks tulemas väga soodsad võistlused ja pole kahtlustki, et ta on tõesti tugev. Mina seevastu olen praegu hoopis teises ja keerulisemas olukorras, sest pean nii palju teed puhastama.“

„Kui aus olla, siis see teeb minu olukorra kolm korda raskemaks. Ma pean keskenduma ainult oma tööle,“ lisas Neuville.

Järgmisena võtavad Hyundai ässad omavahel mõõtu Kesk-Soome kruusateedel. Soome MM-ralli peetakse selle nädala lõpus 1.-4. augustini.