Kohtumine algas tasavägiselt ning avaveerandi järel juhtisid ameeriklased 25:20. Poolajaks oli USA eduseis 58:49. Teisel poolajal läks USA juba rohkem oma teed.

USA poolelt oli suurepärases hoos suvistest kontrollkohtumistest eemale jäänud Kevin Durant. Vanameister tuli vahetusest väljakule ja ladus järjepanu sisse kaheksa viset. Sealhulgas oli ka viis kaugviset. Boonusena juurde veel ka kaks vabaviset. Päeva viimasel sooritusel ta eksis, kuid vaatamata sellele kerkis ta 23 punktiga USA koondise resultatiivseimaks.

Duranti toetas LeBeon James 21 punkti ja seitsme lauapalli ja üheksa resultatiivse sööduga. Jrue Holiday lisas 15 ja Devin Booker 12 punkti.

Serbia parimad olid Nikola Jokic 20, Bogdan Bogdanovic 14 ja Ognjen Dobric 13 punktiga. Jokici arvele jäi ka viis lauapalli ja kaheksa resultatiivset söötu.

C-alagruppi kuuluvad veel ka Lõuna-Sudaan ja Puerto Rico. Omavahelise mängu võitis Lõuna-Sudaan 110:84. C-alagrupi teine voor peetakse 31. juulil, kui vastamisi on Puerto Rico – Serbia ning USA – Lõuna-Sudaan.